Γύρος Σπάρτης 2014

Round_Of_Sparta_2014

Γύρος Σπάρτης 2014

13:56 15 April in Γύρος Σπάρτης

«Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΓΥΡΟΣ ΖΩΗΣ»

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2014» ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 – ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ 11.00.
ΑΦΕΤΗΡΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.

Ο «Γύρος της πόλης» έχει εξελιχθεί στην μεγάλη αθλητική γιορτή της Σπάρτης και σηματοδοτεί κάθε Άνοιξη το πέρασμα σε μια φάση εξωστρέφειας με το άνοιγμα μικρών και μεγάλων σε υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, ως διοργανωτής φορέας του αγώνα, δίνει τα τελευταία χρόνια στον «Γύρο της πόλης» ένα κεντρικό σύνθημα με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και των παιδιών τα οποία επεξεργάζονται την κεντρική ιδέα μέσα από τη συμμετοχή τους στην έκθεση ζωγραφικής.

Όπως κάθε χρόνο τα έργα των παιδιών θα δώσουν «χρώμα» στον ευρύτερο χώρο της πλατείας όπου και θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του αγώνα στις 11 η ώρα της Κυριακής 13 Απριλίου.

Ο «Γύρος της Σπάρτης 2014» χαρακτηρίστηκε «Γύρος ζωής» και έχει ως διακριτικό σήμα ένα δρομέα που κρατάει μια καρδιά γιατί ο αγώνας αποτελεί εκκίνηση και πρώτη δράση μιας καμπάνιας που στόχο έχει να διαδώσει την ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Με κεντρικό σύνθημα «Κόκκινο Ζωής – Δώρησε αίμα», ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου προσκαλεί τους Συλλόγους και τους Φορείς του Δήμου να κινητοποιήσουν τα μέλη τους προκειμένου να λάβουν σε σχεδιαζόμενες αιμοληψίες αλλά, κυρίως, να περάσουν δυναμικά την σημασία της συστηματικής αιμοδοσίας. Η Ελλάδα θα υπερκάλυπτε τις ανάγκες της σε αίμα αν το 5% του πληθυσμού έδινε αίμα δυο φορές το χρόνο.

Η καμπάνια «Κόκκινο Ζωής – Δώρησε αίμα» θα τρέξει από τις 13 Απριλίου έως τις 13 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί με μια ιδιαίτερη εκδήλωση στις 14 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα προς τιμή του Εθελοντή Αιμοδότη.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς, τους υποστηρικτές και τους Χορηγούς Επικοινωνίας του Αγώνα που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή η οποία θέλουμε και πρέπει να αφήσει έντονο το αποτύπωμά της στο Δήμο μας.

Πληροφορίες για τον «Γύρο της πόλης» και την Καμπάνια Αιμοδοσίας στο τηλέφωνο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης 27310 29082

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ
ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΗΣ  ΛΕΩΝΙΔΑΣ